Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «φύλακας-άγγελος» του Θρύλου! (vid)

Ο «φύλακας-άγγελος» του Θρύλου! (vid)
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 18:50

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε και επίσημα την Τετάρτη (15/05) ο Ολυμπιακός, αποκτώντας με κανονική μεταγραφή τον Ζοσέ Σα, ο οποίος θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» ως το 2023.

Ο Σα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Θρύλου, όντας ο «φύλακας-άγγελος» του συλλόγου και πλέον είναι πανέτοιμος να συνεχίσει να υπερασπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εστία του Ολυμπιακού και να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις, όπως τόνισε και ο ίδιος σε προσωπική του ανάρτηση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα βίντεο με κάποιες από τις εξαιρετικές αποκρούσεις του Πορτογάλου τερματοφύλακα από τη φετινή σεζόν, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στην παρακάτω ανάρτηση.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που ανάρτησαν στα social media τους οι «ερυθρόλευκοι»:

Διαβάστε επίσης

Η δικαίωση του Μαρτίνς...

Η δικαίωση του Μαρτίνς...

Οι επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού «βγήκαν» σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τον Πορτογάλο να σχεδιάζει να πράξει το ίδιο ενόψει της νέας σεζόν.

Πήρε αδειοδότηση ο Ολυμπιακός…

Πήρε αδειοδότηση ο Ολυμπιακός…

Όπως ήταν αναμενόμενο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήρε άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ…