Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ για την παραμονή του Σα! (pics)

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ για την παραμονή του Σα! (pics)
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 21:36

Ο Ζοσέ Σα θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Πειραιά για τα τουλάχιστον επόμενα 4 χρόνια, υπερασπίζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο την εστία του Ολυμπιακού.

Μία κίνηση που έκανε «γκελ» στον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος γνωρίζει τις ικανότητες του Πορτογάλου άσου και ήθελε διακαώς την παραμονή του στους «ερυθρόλευκους».

Κάτι το οποίο έκανε πράξη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γεμίζοντας χαρά όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ αλλά και μεγάλη αισιοδοξία ενόψει των επόμενων μεταγραφικών κινήσεων.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε στα social media τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του Σα και ανυπομονεί για τις επόμενες δυνατές κινήσεις, οι οποίες σίγουρα θα πραγματοποιηθούν.

Άλλωστε, έχει γίνει φανερό από όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει ο Θρύλος τη νέα σεζόν στην κορυφή και στους τίτλους.

Οι ΓΑΥΡΟΙ, λοιπόν, έδειξαν το πόσο γουστάρουν την κίνηση με τον Πορτογάλο γκολκίπερ περιμένοντας ανάλογη συνέχεια με στόχο τη δημιουργία της ομάδας που όλοι θα θέλουν να βλέπουν και η οποία θα επιστρέψει στους τίτλους.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού στα social media κάτω από την ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την παραμονή του Ζοσέ Σα στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Η εικόνα των γκρουπ του UEFA Champions League

Η εικόνα των γκρουπ του UEFA Champions League

Έτσι διαμορφώνονται για την κλήρωση της 18ης Ιουνίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού σε κάθε περίπτωση.

Η δικαίωση του Μαρτίνς...

Η δικαίωση του Μαρτίνς...

Οι επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού «βγήκαν» σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τον Πορτογάλο να σχεδιάζει να πράξει το ίδιο ενόψει της νέας σεζόν.