Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αστέρι του Ολυμπιακού ο Μεριά…»

«Αστέρι του Ολυμπιακού ο Μεριά…»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 00:40

Το «παρών» στο Africa Cup of Nations θα δώσει το καλοκαίρι, με την εθνική Τυνησίας, ο Γιασίν Μερία. Και με αφορμή αυτό, η ιστοσελίδα «goal.com» ανέλυσε τον στόπερ του Ολυμπιακού, καθώς και την άμυνα των Τυνήσιων.

Μεταξύ άλλων, το εν λόγω Μέσο χαρακτήρισε «αστέρι» τον κεντρικό αμυντικό του Θρύλου, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην τεχνική του κατάρτιση και τα σωματικά του καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, το «goal.com» αναφέρει: «Στο κέντρο της άμυνας, ο Αλάιν Ζιρές, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Μπεν Γιουσέφ της Κασίμπασα, αλλά και τον Γιασίν Μεριά, το αστέρι του Ολυμπιακού. Το συγκεκριμένο δίδυμο αναμένεται να υπερασπιστεί το κέντρο της οπισθοφυλακής των Αετών της Καρχηδόνας, λόγω της υψηλής τους τεχνικής κατάρτισης αλλά και των εντυπωσιακών σωματικών τους προσόντων. Στοιχεία, που δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα στο ανασταλτικό κομμάτι».

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Μεριά μετρά πέντε διαδοχικά 90λεπτα με το εθνόσημο.

Να σημειωθεί, ότι ο Μεριά και η πατρίδα του θα αντιμετωπίσουν στη διοργάνωση την Ανγκόλα, το Μάλι και την Μαυριτανία…

Διαβάστε επίσης

Ο Σα είναι μόνο η αρχή!

Ο Σα είναι μόνο η αρχή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε με το «καλημέρα» τις διαθέσεις του για την ομάδα της νέας σεζόν, την οποία είναι αποφασισμένος να οδηγήσει ξανά στην κορυφή, εκεί δηλαδή όπου και ανήκει.

Η εικόνα των γκρουπ του UEFA Champions League

Η εικόνα των γκρουπ του UEFA Champions League

Έτσι διαμορφώνονται για την κλήρωση της 18ης Ιουνίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού σε κάθε περίπτωση.