Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η αποστολή των Αιγύπτιων δεν είναι ακόμα γνωστή…»

«Η αποστολή των Αιγύπτιων δεν είναι ακόμα γνωστή…»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 01:05

Στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για το Africa Cup of Nations θα βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Αχμέντ Χασάν. Σε πρόσφατα ρεπορτάζ του Τύπου της χώρας, μάλιστα, διέρρευσε η λίστα των Αιγύπτιων, στην οποία συμπεριλαμβάνει το όνομα του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο βοηθός του Χαβιέ Αγκίρε, Χανί Ραμζί, έβαλε τα… πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στη λίστα της Αιγύπτου για τη διοργάνωση.

Αναλυτικά, ο Ραμζί ανέφερε:

«Το τελευταίο διάστημα, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα αθλητικά προγράμματα, έχουμε ενημερωθεί για του 20 ποδοσφαιριστές από τους 23 που θα πάρουμε μαζί μας στο Africa Cup of Nations. Θέλω να κάνω ξεκάθαρο σε όλους, πως το τεχνικό επιτελείο δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τα ονόματα της λίστας και υπάρχουν ακόμα συναντήσεις προκειμένου να προκύψει η τελική αποστολή».

Διαβάστε επίσης

«Αστέρι του Ολυμπιακού ο Μεριά…»

«Αστέρι του Ολυμπιακού ο Μεριά…»

Ιστοσελίδα του εξωτερικού αποθέωσε τον Τυνήσιο στόπερ του Θρύλου, γράφοντας τα… καλύτερα για την τεχνική του κατάρτιση και τα σωματικά του καθήκοντα!

Ο Σα είναι μόνο η αρχή!

Ο Σα είναι μόνο η αρχή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε με το «καλημέρα» τις διαθέσεις του για την ομάδα της νέας σεζόν, την οποία είναι αποφασισμένος να οδηγήσει ξανά στην κορυφή, εκεί δηλαδή όπου και ανήκει.