Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ένας χειρότερος από τον άλλον (για το ποδόσφαιρο)

Ο ένας χειρότερος από τον άλλον (για το ποδόσφαιρο)
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 08:52
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εύλογη η απορία: ποιος είναι χειρότερος σε σχέση με το πόστο που κατέχει; Ο Βασιλειάδης ή ο Γραμμένος; Πάντως, δεν χωρά αμφιβολία ότι και οι δυο είναι κατώτεροι των περιστάσεων!

Ο μεν πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος έσπευσε να στείλει συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μια κίνηση λογική αν και θύμισε το «δικός μας ο Γραμμένος» που δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Όμως, η ΕΠΟ και ο ίδιος δεν καταδίκασαν τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου και για τα οποία έχει και ευθύνη, όχι μόνο επειδή δεν έλεγξε που διέθεσαν τις προσκλήσεις οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, παρά υπάρχουν καταγγελίες ότι παράγοντές της και Ενώσεις έδωσαν τις δικές τους είτε στον ΠΑΟΚ είτε στην ΑΕΚ.

«Κουραφέξαλα» είναι οι ...κορώνες για την πάταξη της βίας τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τον Βασιλειάδη. Ναι, σωστά καταλάβατε ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου. Δεν τολμούν να κάνουν αναφορές σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σα να φοβούνται (σ.σ. πλάκα κάνουμε έτσι;) μην τους βάλουν πιπέρι στο στόμα! Ο Βασιλειάδης έκανε κάποιες γενικές δηλώσεις για στρατούς χούλιγκαν.

Πάντως, τόσο ο Βασιλειάδης όσο και ο Γραμμένος δεν είναι απλά κατώτεροι των περιστάσεων. Επίσης, δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε απάντηση που έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού (σ.σ. ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μίλησε ποτέ!) για τον τελικό Κυπέλλου, όπου ουσιαστικά μίλησε χωρίς να μιλήσει αφού δεν ζήτησε ποινές!

«Δόθηκε το Σάββατο το βράδυ η απάντηση, από τη στιγμή που είδαμε πως μοίρασαν τις προσκλήσεις οι ομάδες και η Ομοσπονδία. Αν υπήρχε η βούληση από τους συμμετέχοντες να είναι κανονικοί άνθρωποι αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο, και όχι οι δυναμικοί των οργανωμένων, θα γινόταν καλύτερα ο τελικός. Δεν ήταν όμορφο αυτό που έγινε. Δεν είναι λογικό να έχεις έναν μικρό αριθμό προσκλήσεων και να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Εγώ έπρεπε να σκεφτώ με βάση αυτά που ήξερα και με βάση των εισηγήσεων από την Αστυνομία. Με γνώμονα την ασφάλεια του πολίτη, αποφάσισα να μην υπάρχει κόσμος. Οι ίδιες οι ΠΑΕ, δεν θέλουν, δεν μπορούν, δεν ενδιαφέρονται να προστατέψουν το προϊόν», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM «για ότι ο τελικός κυπέλλου έγινε κεκλεισμένων των θυρών».

Ούτε καταδίκασε, ούτε τίποτα!

Διαβάστε επίσης