Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενη υπόθεση... Φορτούνης

Επόμενη υπόθεση... Φορτούνης
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 09:17

Μετά την παραμονή του Ζοζέ Σα που αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Πόρτο, ο Ολυμπιακός προχωράει στην επόμενη «ανοικτή» υπόθεση που υπάρχει. Κι αυτή είναι του Κώστα Φορτούνη. Το συμβόλαιο του αρχηγού ναι μεν λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δε είναι σε ανοικτή... γραμμή με την πλευρά του διεθνή παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το κλίμα στις πρώτες κουβέντες που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν καλό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη στο δυναμικό τους, ενώ πρόθεση του 26χρονου χαφ είναι να παραμείνει στον Θρύλου για τα επόμενα χρόνια.

Αυτές τις ημέρες ο Φορτούνης είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμπάκα, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, ίσως και το Σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείεται εκεί μέσα να γίνει και το ραντεβού με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Κάτι που θέλουν και οι δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης

«Ματιές» του Θρύλου σε Σεμέδο

«Ματιές» του Θρύλου σε Σεμέδο

Ο 25χρονος αμυντικός της Βιγιαρεάλ, που αγωνίζεται δανεικός στη Ρίο Άβε, είναι μια περίπτωση που παρακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι».