Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να κάνει κι άλλα «δώρα»...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να κάνει κι άλλα «δώρα»...
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 11:19
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η μεταγραφή του Ζοζέ Σα ήταν αυτή που άνοιξε τη φετινή περίοδο, την καλοκαιρινή πιο σωστά, για τον Ολυμπιακό. Μια ακόμα φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε πώς μπροστά στις ανάγκες της ομάδας, δεν σκέφτεται τα χρήματα. Πώς βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει στον Θρύλο παίκτες που μπορούν και κάνουν τη διαφορά. Ο Πορτογάλος διεθνής γκολκίπερ ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Εδώ και 9 χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, έχουν έρθει στον Πειραιά πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Θυμηθείτε τα αστέρα και ταλέντα που ήρθαν στον Θρύλο αυτή την 9ετία. Αλλά και φέτος ο στόχος είναι να γίνει κάτι ανάλογο.

Η κίνηση με τον 26χρονο γκολκίπερ, ένα deal πολλών εκατομμυρίων ευρώ, καθώς δεν είναι μόνο τα χρήματα που δόθηκαν στην Πόρτο, αλλά κι αυτά που θα πάρει ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ως το 2023, φανερώνει πολλά για τις προθέσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ήταν απλά η αρχή αυτό που έγινε με τον Ζοζέ Σα. Θα έχει και συνέχεια. Η παρουσία στα προκριματικά του UEFA Champions League, αλλά κυρίως ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή εντός συνόρων είναι η βασική επιδίωξη των «ερυθρολεύκων» και θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί.

Διαβάστε επίσης

Η καλύτερη λύση για την άμυνα

Η καλύτερη λύση για την άμυνα

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολλές περιπτώσεις. Και δεν είναι μόνο οι Μολέντο, Ματιέ και Σκρτέλ, τα ονόματα των οποίων έχουν «παίξει» πολύ.

«Ματιές» του Θρύλου σε Σεμέδο

«Ματιές» του Θρύλου σε Σεμέδο

Ο 25χρονος αμυντικός της Βιγιαρεάλ, που αγωνίζεται δανεικός στη Ρίο Άβε, είναι μια περίπτωση που παρακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι».