Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για όλα στις 23:10 στον ALPHA

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για όλα στις 23:10 στον ALPHA
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 14:34

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απόψε στον ALPHA, στις 23:10, καλεσμένος στην «ΑΥΤΟΨΙΑ» και τον Αντώνη Σρόιτερ, μιλάει για όλα. Σε μια συνέντευξη που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Μαρινάκης δεν συνηθίζει να μιλά δημόσια.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Βαγγέλης Μαρινάκης, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του Πειραιά. Με μοναδικό του σκοπό να προσφέρει στον Πειραιά, την πόλη που μεγάλωσε και αγαπά.

Μια συνέντευξη που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο ηγέτης του Ολυμπιακού θα μιλήσει για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και τον ALPHA.

Για την εμπλοκή του στην πολιτική σύγκρουση, τα Μέσα Ενημέρωσης, τον Δήμο του Πειραιά, το ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό και πολλά ακόμα... Μια συνέντευξη για όλους και για όλα.

Διαβάστε επίσης

«Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό»

«Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι «μπορούμε και κοιτάζουμε όλους τους Πειραιώτες στα μάτια, γιατί τους είχαμε πει λίγα λόγια και τους είχαμε υποσχεθεί πολλά έργα. Και το πράξαμε σε όλο του το μεγαλείο».