Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι θρύλοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Οι θρύλοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 15:36

Μια βραδιά 100% ερυθρόλευκη, μια βραδιά ιδιαίτερα, μια βραδιά ξεχωριστή ήταν αυτή της Τετάρτης 15 Μαΐου. Στο πανέμορφο Μικρολίμανο, δίπλα στη θάλασσα του Πειραιά, οι αστέρες του ένδοξου παρελθόντος του Θρύλου, τίμησαν τον ηγέτη των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ και συνεργάτες του κ. Μαρινάκη.

Μερικά από τα θρυλικά ονόματα της ιστορίας του Ολυμπιακού ήταν εκεί. Σε ένα βράδυ «ερυθρόλευκο», μια βραδιά εορταστική για την οικογένεια του Ολυμπιακού! Δαρίβας, Γιούτσος, Υφαντής, Γκαϊτατζής, Σάββας Θεοδωρίδης, Γκαβέζος, Γλύκας, Κελεσίδης, Αγγελής, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Παππάς, Τζανετουλάκος, Μίχος, Καλτσάς, Βαμβακούλας, Μπονόβας, Μουκέας, Βαΐτσης, Κριμιτζάς, Δαμιανίδης, Αμανατίδης, Γκόγκιτς, Ζαραδούκας, Κτενάς, Παπάζογλου, Σταμάτης, Καψιμάλλης, Κουμαριάς, Κωττάκης, Πολίτης, Προκόβας, Καλύβας, Αρζένης, Τσαμάκος, Κορωνιάς, Μαρτίνος, Γρηγορίου, Κασελίνης, Κυριμόπουλος και Μπουντούρης ήταν εκεί.

Λίγο αργότερα ο κ. Μαρινάκης έφτασε στο παραδοσιακό «Βαγγ-Ειρ» και όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τον ηγέτη του Θρύλου μας, ενώ τον συνόδευε και ο θρυλικός ύμνος του Συλλόγου. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους, στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Βεβαίως, η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν πήρε το λόγο ο θρύλος, Γιώργος Δαρίβας,.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, ο οποίος τόνισε την στήριξη όλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη και βροντοφώναξε: «Στην υγειά του αιώνιου ηγέτη μας που έφερε στον Ολυμπιακό την σιγουριά. Κάτι που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Εφόσον υπάρχει Μαρινάκης, να έχετε υπόψη σας, ότι θα είμαστε πάντα ενωμένοι!». Εν συνεχεία, ο Σύνδεσμος Βετεράνων παρέδωσε κύπελλο προσφοράς στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στο Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μώραλη.

Ακολούθησαν τα ζεστά λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη και οι αναφορές στο παρελθόν αλλά και στο παρόν. Πιο συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει όλοι μας να είμαστε δίπλα στον ηγέτη μας και στον Γιάννη Μώραλη για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Πειραιά. Ο Πειραιάς Ολυμπιακοκρατείται και θα έρθει για ακόμα μία φορά η νίκη!».

Η βραδιά συνεχίστηκε με ιστορίες και μνήμες από το μεγαλείο του Θρύλου αλλά και με συζητήσεις για την πόλη του Πειραιά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενθουσιασμένο να ακούει τους θρύλους του Θρύλου να μιλούν για την ατελείωτη προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού και στους ίδιους και στην κοινωνία!

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, Αντώνης Γλύκας, που οργάνωσε με επιτυχία την υπέροχη αυτή εκδήλωση μίλησε και για το μεγάλο φιλικό του Σαββάτου (18/5) στο μαρτυρικό Μάτι Αττικής, τονίζοντας ότι πάντα σύμφωνα με το όραμα του κ. Μαρινάκη, οι Βετεράνοι και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρίσκονται κοντά στην κοινωνία και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης

«Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό»

«Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι «μπορούμε και κοιτάζουμε όλους τους Πειραιώτες στα μάτια, γιατί τους είχαμε πει λίγα λόγια και τους είχαμε υποσχεθεί πολλά έργα. Και το πράξαμε σε όλο του το μεγαλείο».