Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ματιέ κοντά στην ανανέωση με την Σπόρτινγκ»

«Ο Ματιέ κοντά στην ανανέωση με την Σπόρτινγκ»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 09:38

Ένα όνομα που έχει «παίξει» πολύ το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ζερεμί Ματιέ. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Με τα δημοσιεύματα, σήμερα, στην Πορτογαλία να αναφέρουν πώς το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Record, ο Γάλλος στόπερ είναι κοντά στην παραμονή στην ομάδα της Λισσαβόνας και στην επέκταση της συνεργασίας μαζί της. Κάτι που αλλάζει τα δεδομένα υπό την έννοια πώς όλα έδειχναν πώς οι δύο πλευρές έχουν διαφορές και πώς δεν ήταν εύκολο να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Αλλά μάλλον βρέθηκε...

Με τους Πορτογάλους να αναφέρουν: «Κοντά σε συμφωνία Ματιέ και Σπόρτινγκ. Το υψηλό συμβόλαιο και ο ανταγωνισμός από την Ελλάδα είναι υψηλά εμπόδια, αλλά η επιθυμία του παίκτη και η διάθεσή του να διαπραγματευτεί ενισχύουν την αισιοδοξία των δύο πλευρών πως θα υπάρξει συμφωνία για ανανέωση».

Διαβάστε επίσης

Κοντά στα σωματεία του Πειραιά

Κοντά στα σωματεία του Πειραιά

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και του Ερασιτέχνη βρέθηκε στο γήπεδο της Αμοργού στα Καμίνια και παρέδωσε 330 μπάλες σε 22 σωματεία της πόλης.