Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σεμέδο «ακολουθεί» τον Ολυμπιακό! (pic)

Ο Σεμέδο «ακολουθεί» τον Ολυμπιακό! (pic)
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 18:34

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας είναι αυτό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Βιγιαρεάλ, ο οποίος αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στην Ρίο Άβε και όπως φαίνεται έχει δώσει τη θετική του εισήγηση για την απόκτησή του.

Ο Σεμέδο από την πλευρά του γνωρίζει τον Ολυμπιακό, τον οποίο ακολουθεί στο Instagram, κάτι το οποίο μπορεί να λέει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση δείχνει να γνωρίζει τους «ερυθρόλευκους» και να είναι θετικός στην ιδέα να αγωνιστεί στους Πειραιώτες.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, ο Σεμέδο ακολουθεί επίσης τους Ποντένσε και Ζιλ Ντίας, κάτι το οποίο φανερώνει επίσης τη γνώση που έχει για τον Θρύλο και την πορεία των συμπατριωτών του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Μένει να φανεί, λοιπόν, το αν τελικά θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, με τον Ολυμπιακό αδιαμφισβήτητα να έχει σηκώσει μανίκια και να ψάχνει την ιδανικότερη λύση για την «κολώνα» της άμυνας του ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Ηφαίστειο» είναι η ΕΠΟ

«Ηφαίστειο» είναι η ΕΠΟ

Καταρρέει η διοίκηση Γραμμένου, οι σύμβουλοι είναι αδύνατο να συνυπάρξουν, μεγάλος πονοκέφαλος για FIFA, UEFA. Οι... σύμμαχοι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ξεφτιλίζονται ομαδικώς.