Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν παραχωρεί τον Μολέδο η Ιντερνασιονάλ»

«Δεν παραχωρεί τον Μολέδο η Ιντερνασιονάλ»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 19:09

Αποφασισμένη να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ροντρίγκο Μολέδο είναι η Ιντερνασιονάλ, όπως αναφέρεται σε σημερινό (17/05) δημοσίευμα στην Βραζιλία.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ και οι ιθύνοντες της ομάδας δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μάλιστα, έχει απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις του Ολυμπιακού και της Ίντερ, δείχνοντας με αυτό ον τρόπο ότι θέλουν παραμείνει στο ρόστερ τους ο 32χρονος στόπερ.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και το προηγούμενο καλοκαίρι για τον Μολέδο, ο οποίος φαίνεται θετικός στο να επιστρέψει στην Ευρώπη, κάτι το οποίο ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνη και την Ιντερνασιονάλ.

Διαβάστε επίσης

Ο Σεμέδο «ακολουθεί» τον Ολυμπιακό! (pic)

Ο Σεμέδο «ακολουθεί» τον Ολυμπιακό! (pic)

Ο 25χρονος Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών, έχει κάνει «Follow» τον Θρύλο στο Instagram, κάτι το οποίο μπορεί να λέει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα.

«Ηφαίστειο» είναι η ΕΠΟ

«Ηφαίστειο» είναι η ΕΠΟ

Καταρρέει η διοίκηση Γραμμένου, οι σύμβουλοι είναι αδύνατο να συνυπάρξουν, μεγάλος πονοκέφαλος για FIFA, UEFA. Οι... σύμμαχοι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ξεφτιλίζονται ομαδικώς.