Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Όνειρό μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε ένα Κόπα Άφρικα»

«Όνειρό μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε ένα Κόπα Άφρικα»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 23:55

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σισέ τόνισε ότι είναι όνειρό του να αγωνιστεί σε μία τέτοια διοργάνωση με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού των «ερυθρόλευκων»:

«Είναι ένα παιδικό όνειρο να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και θα το κάνω με μεγάλη περηφάνια. Συμμετείχα στο Κόπα Άφρικα με την Κ20 το 2015 και αυτή θα είναι η δεύτερη φορά αν πάω εκεί. Θα ήταν διαφορετικό βέβαια με την ανδρική ομάδα και ένα βήμα ψηλότερα. Ελπίζω να είμαι στις επιλογές.

Είναι όνειρο αρκετών παιδιών στη Σενεγάλη να γίνουν επαγγελματίες και να παίξουν στην Ευρώπη. Τότε άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου και να πω ότι ήταν δυνατό να παίξω.

Πήγα για δοκιμή σε μία από αυτές τις ομάδες για μία εβδομάδα. Μετά από μερικές μέρες μου είπαν ότι θα πρέπει να φύγω νωρίτερα. Οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο δεν μου επέτρεψαν να πάρω την πτήση της επιστροφή το ίδιο βράδυ. Τελικά βρέθηκαν στην Αζαξιό με την οποία έκανε το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό το κλαμπ με καλωσόρισε ως μέλος της οικογένειας του.

Έχω πάντα υπομονή και όλα αυτά θα τα αφήσω στον ατζέντη μου να τα διαχειριστεί, το Κόπα Άφρικα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για εμένα».

Διαβάστε επίσης