Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η επιστροφή Μαρτίνς σηματοδοτεί εξελίξεις

Η επιστροφή Μαρτίνς σηματοδοτεί εξελίξεις
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 15:55
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες ημέρες είναι στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είναι σε ανοικτή... γραμμή με τη διοίκηση για όλα τα θέματα, ενώ κάνει και επαφές ενόψει των επικείμενων μεταγραφικών κινήσεων που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στα... σκαριά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, την προσεχή εβδομάδα, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για να ρυθμίσει πολλά θέματα. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά καθαρά το κομμάτι της προετοιμασίας και τις τελικές επιλογές που έχουν να κάνουν με τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο στάδιο, σε Πολωνία και Αυστρία.

Ο 49χρονος τεχνικός σε συνεργασία με τη διοίκηση θα τα βάλουν κάτω για να οριοθετήσουν τις επόμενες κινήσεις που είναι στο πλάνο, με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Η προετοιμασία αρχίζει στις 10 Ιουνίου, μένουν τρεις εβδομάδες έως τότε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να χάσουν ούτε μια ημέρα, με απώτερο σκοπό να βγουν νικητές στη «μάχη» με το χρόνο, κάνοντας τις προσθήκες που θέλουν στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε όλοι μία οικογένεια, ό,τι χρειαστεί για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες»

«Είμαστε όλοι μία οικογένεια, ό,τι χρειαστεί για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, έστειλε μήνυμα ενότητας, ενώ έδωσε το σύνθημα για νέες επιτυχίες σε όλα τα σπορ του Θρύλου.

Κάνει κίνηση για Μπρούνο

Κάνει κίνηση για Μπρούνο

Ο Ολυμπιακός δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο, αλλά πάντα έχει στα υπόψιν και τον Ματέο Γκαρσία.