Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε όλοι μία οικογένεια, ό,τι χρειαστεί για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες»

«Είμαστε όλοι μία οικογένεια, ό,τι χρειαστεί για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες»
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 18:09

Το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/05) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το «παρών» να δίνει φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού παρευρέθηκε για μία ακόμη χρονιά στο Συνέδριο στην κατάμεστη αίθουσα του V’ammos, με τον κόσμο του Θρύλου να τον αποθεώνει και να μη σταματά να τον χειροκροτεί, δείχνοντας και πάλι ότι βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε για όλους και για όλα, έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας ότι όλοι είναι μία οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουν, ώστε ο Θρύλος να σημειώσει νέες επιτυχίες και στο μέλλον. Επίσης, έδωσε σύνθημα νίκης, υπογραμμίζοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να μεγαλουργεί. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν, ώστε ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά να νικήσει κάθε εμπόδιο, και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους και στο ποδόσφαιρο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη στήριξή του στους αδερφούς Αγγελόπουλους, ενώ φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί με τον Μιχάλη Κουντούρη μπροστά από τις κούπες που έχει κατακτήσει ο Θρύλος τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε:

«Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος το αναγνώρισε με τη μαζική του παρουσία και το σωστό χειροκρότημα στους παίκτες και τον προπονητή μας. Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν ομίλων αλλά ουσιαστικά ήταν νοκ άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκριση μας».

Στη συνέχεια, ο ηγέτης του Θρύλου αναφέρθηκε στην επόμενη χρονιά και στις κινήσεις που θα σημειωθούν:

«Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας…».

Επίσης, στάθηκε στη στήριξη του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο δρόμο των επιτυχιών:

«Ο άθλος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Ευρώπη που έχει καταφέρει τόσα κατορθώματα σε μια δεκαετία. Με ότι είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την υγεία του Ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών.

Έχω δεσμευτεί και στο παρελθόν ότι με προσωπικά μου έξοδα θα φτιαχτεί ένα κολυμβητήριο για να στεγάσει τα τμήματα πόλο που κατακτούν ευρωπαϊκές κορυφές αλλά και την κολύμβηση και θα είναι ένα στολίδι του Πειραιά μας. Περιμένουμε να μας δοθεί ο χώρος».

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επισήμανε στο τέλος της ομιλίας του:

«Για την πόλη του Πειραιά θέλω να πω ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Ξέρετε ότι Πειραιάς και Ολυμπιακός είναι ένα! Και αυτές τις ημέρες που περπατάω στους δρόμους του Πειραιά ή σε εκδηλώσεις που βρίσκομαι με κάνει πολύ χαρούμενο το ότι νοιώθω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Βλέπω ανθρώπους για παράδειγμα που εργάστηκαν στον Ολυμπιακό και τώρα δεν είναι στην ομάδα να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίζουν με πάθος. Αυτό θέλω και από εσάς. Να είστε αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαστε νικητές!».

Διαβάστε επίσης

Η υπόσχεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα χρονιά!

Η υπόσχεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα χρονιά!

Ο ηγέτης του Θρύλου τόνισε κατά την ομιλία του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε ο Ολυμπιακός να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μεγάλη πορεία και στην Ευρώπη.