Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγάλο θέμα με τον Περέιρα ήταν οι πίνακες!

Το μεγάλο θέμα με τον Περέιρα ήταν οι πίνακες!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καλά... ξυπνητούρια! Τόσο ο Γραμμένος όσο και ο Φούσεκ εμφανίζονται να απορούν επειδή ο Περέιρα δεν ενημέρωσε κανέναν για την αλλαγή των ρόλων των διαιτητών του τελικού, τον οποίο σφύριξε ο Γερμανός Τσβάιερ.

Το ένα ερώτημα είναι, φωνή δεν έχουν για να το πουν; Το δεύτερο, εφόσον κανείς δεν ήξερε, γιατί ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση του θέματος διέρρευσε ότι οι... τράμπες έγιναν, επειδή ο ένας βοηθός ένιωσε στομαχικές διαταραχές;

Τα γράφουμε για να δείτε ότι κάποιοι έχουν μεγάλη πλάκα. Ξαφνικά ο Περέιρα, ο πρώην... ήρωας τους βρίσκεται στο κάδρο! Όμως, αυτό που έγινε με τους διαιτητές του τελικού είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με αυτό που έγινε πριν από έναν χρόνο.

Είχαμε την πρωτοτυπία, για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής διαιτησίας να βγουν πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών τον Ιούνιο, ενώ τα σεμινάρια προεπιλογής είχαν προγραμματιστεί να γίνουν μήνα Αύγουστο. Δηλαδή, οι επιλογές έγιναν πριν από τις γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις που υποτίθεται ότι έπρεπε να ήταν δυο από τα κριτήρια για την ένταξη των ρέφερι στους πίνακες.

Το γεγονός ότι ο Περέιρα φέρεται να μην ενημέρωσε για την αλλαγή των ρόλων αφορά ένα μόνο παιχνίδι, έστω και αν πρόκειται για τελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0. Το γεγονός ότι οι πίνακες βγήκαν χωρίς να ληφθούν υπόψη οι γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις αφορά ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν βγήκε να το καταγγείλει. Η FIFA με την UEFA (Βασάλο, Λάκοβιτς) έχουν τοποτηρητές και επιτηρητές (Επιτροπή Παρακολούθησης), όμως πριν από έναν χρόνο (ξανα)πέταξαν... αετό. Οι πίνακες βγήκαν στο τέλος Ιουνίου, ενώ η... αποθέωση είναι ότι στα μέσα Ιουλίου έστειλαν τον Φούσεκ και να επιτηρεί την αλλαγή των κανονισμών. Εδώ, όχι απλά γελάμε, ξεκαρδιζόμαστε!

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για Σεμέδο

Στην τελική ευθεία για Σεμέδο

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε διαπραγματεύσεις με την Βιγιαρεάλ για να τελειώσουν τη μεταγραφή του 25χρονου στόπερ που αποτελεί εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό(ν) τρέμουν...

Αυτό(ν) τρέμουν...

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ξανά, ότι είναι «ένα», μια μεγάλη οικογένεια! Και αυτό είναι που φοβούνται οι… απέναντι.