Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκαθάρισε το «τοπίο» στην Τουρκία

Ξεκαθάρισε το «τοπίο» στην Τουρκία
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 10:34

Ο Ολυμπιακός περίμενε τι γίνει την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας. Αντίπαλοι η Γαλατασαράι και η Μπασάκσεχιρ σε μια «μάχη» τίτλου. Το θέμα είναι πώς οριστικά η Μπεσίκτας δεν θα είναι υποψήφιος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Κι αυτό διότι το βράδυ του Σαββάτου ηττήθηκε στην Τραπεζούντα από την Τραμπζονσπόρ με 2-1.

Έμεινε στους 62 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν το φινάλε, στο -4 από Γαλατασαράι και Μπασάκσεχιρ που έχουν 66, αντίστοιχα. Κάτι που σημαίνει πώς δεν προλαβαίνει να μπει στην δυάδα. Όποια ομάδα συνεπώς τερματίσει στη δεύτερη θέση τελικά στο τουρκικό πρωτάθλημα θα είναι υποψήφια αντίπαλος του Θρύλου.

Στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του UEFA Champions League αμφότερες έχουν χαμηλότερο συντελεστή από τον Ολυμπιακό, θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων, άρα υποψήφιοι αντίπαλοι για τους «ερυθρόλευκους». Η περίπτωση που δεν θα είναι καμία εκ των δύο αντίπαλος είναι σε κατάκτηση του φετινού UEFA Europa League από την Τσέλσι.

Εκεί, οι εκπρόσωποι Τουρκίας και Αυστρίας πάνε απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και ο αντίπαλος του Θρύλου θα είναι είτε η Αϊντχόφεν, είτε η δεύτερη της Τσεχίας που όλα δείχνουν πώς θα είναι η Πλζεν.

Διαβάστε επίσης

«Μνήμη και δικαίωση...»

«Μνήμη και δικαίωση...»

Το ποστάρισμα του Βασίλη Τοροδίση για την ημέρα μνήμης των 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.