Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μνήμη και δικαίωση...»

«Μνήμη και δικαίωση...»
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 11:22

Εκατό χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Το 1919. Έναν αιώνα μετά και κανείς δεν ξεχνά. Οι μνήμες παραμένουν και οι νέες γενιές τιμούν τους χιλιάδες Έλληνες του Πόντου που έχασαν τη ζωή τους. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το μήνυμα του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, όχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές...

Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου... Είμαστε αυτοί που επέζησαν...»

View this post on Instagram

Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, οχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές... Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου... Είμαστε αυτοί που επέζησαν....

A post shared by Torosidis35 (@vasilistorosidis35) on

Διαβάστε επίσης

Η αναμονή του Σισέ

Η αναμονή του Σισέ

Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός περιμένει τις κλήσεις της εθνικής του ομάδας για να δει εάν θα είναι στην τελική 23άδα για το Κόπα Άφρικα.