Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο άξονας του σχεδιασμού των «ερυθρολεύκων»

Ο άξονας του σχεδιασμού των «ερυθρολεύκων»
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 12:22
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ζοζέ Σα. Μην ξεχνάμε πώς στο ρόστερ έχουν προστεθεί ήδη, τόσο ο Ουσεϊνού Μπα όσο και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Αλλά ο σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη και οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν με τις κινήσεις που έχουν στο στόχαστρό τους.

Ο γνώμονας για το φετινό καλοκαίρι έχει ως άξονα το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Να υπάρχουν περισσότερες λύσεις στο ρόστερ, σε όλες τις θέσεις, ακόμα πιο ποιοτικές. Διότι τη νέα σεζόν οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Υπάρχουν και τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει εκεί και έχει ως στόχο να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φτάσει στο στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Οι προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ θα έχουν κι αυτό ως δεδομένο. Δηλαδή να αποκτηθούν και παίκτες, ώστε η ομάδα να έχει ακόμα πιο «γεμάτο» ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Η αναμονή του Σισέ

Η αναμονή του Σισέ

Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός περιμένει τις κλήσεις της εθνικής του ομάδας για να δει εάν θα είναι στην τελική 23άδα για το Κόπα Άφρικα.

«Μνήμη και δικαίωση...»

«Μνήμη και δικαίωση...»

Το ποστάρισμα του Βασίλη Τοροδίση για την ημέρα μνήμης των 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.