Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να προσπαθήσουμε αυτή η διεθνή και παγκόσμια αναγνώριση για τη Γενοκτονία να γίνει πράξη»

«Να προσπαθήσουμε αυτή η διεθνή και παγκόσμια αναγνώριση για τη Γενοκτονία να γίνει πράξη»
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 15:44

Στην εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά, το βράδυ του Σαββάτου (18/5) βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ομιλία του τόνισε ότι θα είναι κοντά στο οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου η διεθνή και παγκόσμια αναγνώριση για τη Γενοκτονία να γίνει πράξη.

«Σεβασμιότατε, αγαπητοί φίλοι, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος σήμερα που βρισκόμαστε εδώ, σε αυτό το Μνημείο, στην πιο ωραία πλατεία του Πειραιά μας, για να τιμήσουμε την μνήμη των αδελφών Ποντίων με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία.

Εγώ θέλω να σας πω ότι θα είμαι κοντά στα σωματεία των αδελφών Ποντίων για οτιδήποτε χρειαστεί, γιατί πιστεύω ότι η τελική δικαίωση ακόμη δεν έχει έρθει και θα πρέπει να προσπαθήσουμε αυτή η διεθνή και παγκόσμια αναγνώριση για τη Γενοκτονία να γίνει πράξη στα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ απόψε. Να είστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης

Η αναμονή του Σισέ

Η αναμονή του Σισέ

Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός περιμένει τις κλήσεις της εθνικής του ομάδας για να δει εάν θα είναι στην τελική 23άδα για το Κόπα Άφρικα.