Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καθολική στήριξη του κόσμου που γουστάρει και το δείχνει!

Η καθολική στήριξη του κόσμου που γουστάρει και το δείχνει!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 18:40

Το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/05) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει για μία ακόμη φορά τη καθολική του στήριξη τόσο στον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και στους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Οι ΓΑΥΡΟΙ αποθέωσαν τον ηγέτη του Ολυμπιακού, ενώ έδειξαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται μέχρι τέλους και στο πλευρό των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον… φάρο του ελληνικού αθλητισμού.

Οι φίλοι των Πειραιωτών αποτελούν την «ασπίδα» του συλλόγου και θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο και τη νέα χρονιά, όντες αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το δικό τους χέρι, ώστε να πανηγυρίσουν νέες «ερυθρόλευκες» επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε επίσης για μία ακόμη φορά το πόσο πολύ γουστάρει, μετά από το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι» τη σεζόν που μας πέρασε, και σίγουρα θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πλευρό των Πειραιωτών για την επιστροφή στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε περίτρανα και πάλι ότι είναι ενωμένος, μία γροθιά, πιο συσπειρωμένος από ποτέ και αυτό είναι κάτι το οποίο «τρέμουν» όλοι οι αντίπαλοι του.

Και δικαίως, γιατί ο Θρύλος είναι αποφασισμένος τη νέα χρονιά να πανηγυρίσει σπουδαίες επιτυχίες, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει την καθολική του στήριξη στους Βαγγέλη Μαρινάκη, αδερφούς Αγγελόπουλους, καθώς και στον Μιχάλη Κουντούρη.

Μία οικογένεια ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι πιο δυνατός από ποτέ, πανέτοιμος να παλέψει κόντρα σε όλους και σε όλα για να συνεχίσει να γράφει χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία του σε όλα τα σπορ.

Διαβάστε επίσης

Δυνατές κινήσεις για την επιστροφή στην κορυφή!

Δυνατές κινήσεις για την επιστροφή στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό, προκειμένου να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη νέα σεζόν και να επιστρέψει στους τίτλους, κάτι το οποίο γέμισε σιγουριά τον κόσμο του Θρύλου.