Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας «κόκκινος διάβολος» για τον Θρύλο!

Ένας «κόκκινος διάβολος» για τον Θρύλο!
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 09:15

Αποφασισμένος να κάνει κινήσεις που θα κάνουν ακόμα πιο δυνατή την ομάδα της νέας σεζόν θέλει ο Ολυμπιακός. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το ενδιαφέρον για τον Ταχίτ Τσονγκ. Τον 20χρονο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Μια περίπτωση που έχει το ενδιαφέρον της. Ο νεαρός αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της δεύτερης ομάδας των «κόκκινων διαβόλων», ενώ με την έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο «Όλντ Τράφορντ» πήρε ευκαιρίες και με την πρώτη ομάδα, ακόμα και στο UEFA Champions League.

Ο 20χρονος είναι παίκτης που διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του, την ικανότητά του στην ντρίμπλα και το καλό του πόδι. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κινηθούν για τον Τσονγκ, αλλά περιμένουν και τις αποφάσεις της Γιουνάιτεντ και του Σόλσκιερ που θα κρίνουν εάν ο παίκτης θα παραμείνει εκεί ή θα πάει κάπου αλλού για να πάρει ματς στα πόδια του και να «ψηθεί» ποδοσφαιρικά.

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση για Σεμέδο

Αντίστροφη μέτρηση για Σεμέδο

Οι άνθρωποι του Θρύλου «τρέχουν» τις συζητήσεις με την Βιγιαρεάλ για να τελειώσουν με την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού.

Δυνατές κινήσεις για την επιστροφή στην κορυφή!

Δυνατές κινήσεις για την επιστροφή στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό, προκειμένου να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη νέα σεζόν και να επιστρέψει στους τίτλους, κάτι το οποίο γέμισε σιγουριά τον κόσμο του Θρύλου.