Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε καλό δρόμο του Φορτούνη

Σε καλό δρόμο του Φορτούνη
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 14:47

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα της παραμονής του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Η απόφαση των «ερυθρολεύκων» είναι ειλημμένη. Ο αρχηγός θα παραμείνει στον Θρύλο, θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα και πάνω σε αυτό γίνονται οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι δεδομένο πώς πρόθεση τόσο των ανθρώπων του Θρύλου όσο και της πλευρές του διεθνή παίκτη είναι να συνεχίσουν μαζί. Να προχωρήσουν και στο μέλλον με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να είναι στον Ολυμπιακό, να συνεχίσει να αγωνίζεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει άμεσα για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση αυτή θα ολοκληρωθεί θετικά για τις δύο πλευρές. Αυτό είναι και το μέλημα αμφότερων. Πριν ενσωματωθεί ο Κώστας Φορτούνης στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Η θέληση των «ερυθρολεύκων» είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του αρχηγού, ενώ κι εκείνος έχει βρει στον Θρύλο το… λιμάνι του. Φέτος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα και ο στόχος του είναι να συνεχίσει έτσι, αλλά και να βοηθήσει για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις κατακτήσεις τίτλων στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης