Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ΠΑΟΚ γίνεται πάλι... χαλί για τον Τσίπρα

Ο ΠΑΟΚ γίνεται πάλι... χαλί για τον Τσίπρα
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 19:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Από το πρωτάθλημα των ...Πρεσπών, στον... θόρυβο με το γήπεδο, ή καλύτερα στο σόου, το οποίο προγραμματίζει να κάνει ο Πρωθυπουργός τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, το οποίο θα έχει να κάνει με τη Νέα Τούμπα! Με άλλα λόγια γίνονται φοβερά και τρομερά πράγματα ενώ φαίνεται ξεκάθαρα και ο εναγκαλισμός Σαββίδη-ΣΥΡΙΖΑ...

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κρύβουν ότι περιμένουν τον Σεπτέμβριο λύση για τα προβλήματα που φράζουν τον δρόμο για την κατασκευή της νέας Τούμπας. Η κυβέρνηση δεν τους κρύβει, ή καλύτερα τους δείχνει ότι θέλει να κάνει σόου ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε ότι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη είναι βαρύ, λόγω της δυσαρέσκειας του κόσμου για τις εξελίξεις στο θέμα της Μακεδονίας. Αρα, με τη νέα Τούμπα νομίζουν ότι θα «γλυκάνουν» την κατάσταση και ενώ η χώρα θα έχει μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο.

Για τη νέα Τούμπα κατατέθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα ο φάκελος του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρόλα αυτά θα εγκριθεί αργότερα, αν και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι θετικές οι γνωμοδοτήσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Μακεδονίας. Παράλληλα, η Κυβέρνηση καθυστερεί και το «ρουσφέτι» της νομοθετικής ρύθμισης, ώστε ο ΠΑΟΚ να γλιτώσει την απόδοση ποσοστού ύψους 15 % από τα εισιτήρια και τα διαφημιστικά έσοδα στο κρατικό γήπεδο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ «μεταφράζεται» σε ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ (!). Φυσικά, το τελευταίο αποτελεί ακόμη μια πρόκληση αλλά είπαμε μόνο στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη ξέρουν να κάνουν πόλεμο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νομοθετική καθυστέρηση που έχει να κάνει με το Καυτανζόγλειο είναι η αιτία που ο ΠΑΟΚ δεν γκρεμίζει την Τούμπα και φυσικά δεν προλαβαίνει να το δηλώσει ως έδρα για τους ευρωπαϊκούς του αγώνες.

Και κάτι τελευταίο για την Τούμπα: Υπάρχει πρόβλημα για την παραχώρηση από το υπερταμείο της κοντινής έκτασης που ανήκει στο στρατό. Για να προχωρήσει χωρίς νομικά προβλήματα η παραχώρηση των 29 στρεμμάτων πρέπει να βγει από το υπερταμείο λένε όσοι γνωρίζουν...

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!

Ο Θρύλος στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός στο top 3 των ευρωπαϊκών συλλόγων με τα περισσότερα πρωταθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια, με μόνο τις Γιουβέντους και Σέλτικ να έχουν κατακτήσει ένα πρωτάθλημα περισσότερο από τους Πειραιώτες.

Επιμένει… πορτογαλικά!

Επιμένει… πορτογαλικά!

Ο Ολυμπιακός θα έχει και τη νέα σεζόν έντονο το… πορτογαλικό στοιχείο, κάτι το οποίο αποτελεί επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς και ήδη φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις των «ερυθρόλευκων».