Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το... γιοφύρι του Παγκρήτιου!

Το... γιοφύρι του Παγκρήτιου!
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 10:19

Οι μήνες περνάνε και ακόμα τα έργα στο Παγκρήτιο δεν λένε να τελειώσουν. Και δεν θα τελειώσουν ποτέ! Ούτε τον Σεπτέμβριο δεν θα είναι έτοιμο το στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Και δεν θα είναι η έδρα της εθνικής ομάδας ούτε κόντρα στο Λιχτενστάιν, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Εδώ η... εξυγίανση έκανε τόση προσπάθεια για να φύγει η Εθνική από το «Γ. Καραϊσκάκης». Το πέτυχε, αλλά οι «πόρτες» ήταν πολλές. Όταν θέλησε να ξαναγυρίσει στον Πειραιά, δεν υπήρχε περίπτωση. Όπως είχαν... στρώσει, κοιμήθηκαν! Τελικά επέλεξαν το Παγκρήτιο στο Ηράκλειο.

Αλλά τα έργα δεν καθυστερούν λίγο. Έτσι όπως το πάνε δεν θα τελειώσουν ποτέ! Ήδη τα δύο πρώτα ματς στα προκριματικά του EURO 2020 με Ιταλία και Αρμενία τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ. Η νεότερη ενημέρωση είναι πώς και εκείνο με το Λιχτενστάιν, στις 8/9, πάει για το ΟΑΚΑ.

Το στάδιο που δεν είναι έδρα! Και το ερώτημα είναι ένα... Θα γίνει κανένα ματς στο Παγκρήτιο. Ίσως με τη Βοσνία, ίσως με την Φινλανδία που είναι τον Οκτώβριο (15/10) και τον Νοέμβριο (18/11), αντίστοιχα. Δεν το ξέρει κανείς. Μια ακόμα μεγάλη αποτυχία της... εξυγίανσης!

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ

Φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ

Ο τεχνικός της, Πιότρ Στοκόβιεκ, έκανε γνωστό πώς η πολωνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.