Ντουντούκα
Τρίμπαλο και τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Περιμένοντας την ΛΑΣΚ Λιντζ

Περιμένοντας την ΛΑΣΚ Λιντζ
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 11:56

Την απάντηση της ΛΑΣΚ Λιντζ περιμένουν στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον Μπρούνο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την πρότασή τους στην αυστριακή ομάδα και αναμένουν τη δική της θέση.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Ατρόμητο, αλλά ο σύλλογος του Περιστερίου δεν άσκησε το δικαίωμα που είχε για να αποκτήσει τον 24χρονο, καταβάλλοντας τη ρήτρα που προβλέπονταν στη συμφωνία με την ΛΑΣΚ Λιντζ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν γρήγορα, έκαναν τις επαφές τους με τους Αυστριακούς και οι συζητήσεις είναι πολύ κοντά σε αίσια έκβαση. Το θέμα είναι πώς οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται για τους οικονομικούς όρους, με τα δεδομένα, τους αριθμούς, τις προτάσεις και τις απαιτήσεις να συγκλίνουν.

Η αίσθηση όλων είναι πώς η συμφωνία είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της, με τον Μπρούνο να αποτελεί ένα από τα προσεχή αποκτήματα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Μας έχετε ήδη λείψει…»

«Μας έχετε ήδη λείψει…»

Το ποστάρισμα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σχετικά με τους οπαδούς της, που λόγω καλοκαιριού, δεν μπορούν να πάρουν θέση στην κερκίδα.

Φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ

Φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ

Ο τεχνικός της, Πιότρ Στοκόβιεκ, έκανε γνωστό πώς η πολωνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.