Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ποιότητα του Βαλμπουενά είναι αδιαμφισβήτητη (vids)

Η ποιότητα του Βαλμπουενά είναι αδιαμφισβήτητη (vids)
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 14:15
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Υπάρχουν πολλοί που στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ολυμπιακός «κλείνει» τον Ματιέ Βαλμπουενά, άρχισαν να στέκονται στην ηλικία του. Να λένε πώς είναι μεγάλος σε ηλικία και τι τον θέλουν οι «ερυθρόλευκοι». Το πιο απλό πράγματα είναι ένα... Ένας παίκτης πρέπει να κρίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την απόδοσή του. Διότι η προσφορά ενός ποδοσφαιριστή είναι το κριτήριο, όχι τι γράφει η ταυτότητα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τη χρονιά που ολοκληρώνεται είχε 31 ματς με την Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος έχει αποφασίσει πώς θα αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα και το πρότζεκτ του Ολυμπιακού τον έχει κερδίσει. Είναι δεδομένο πώς ο Ολυμπιακός θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα προκριματικά του UEFA Champions League. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν ένας παίκτης κάνει καλή ζωή, προσέχει και έχει όρεξη για μπάλα.

Αυτό μετράει πάνω από όλα, αυτό έχει τη σημασία του. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι κοντά να πει το «Ναι» στους «ερυθρόλευκους». Θα είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης