Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Βρουσάι και Νικολάου η Εθνική Ελπίδων

Με Βρουσάι και Νικολάου η Εθνική Ελπίδων
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 20:13

Τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τα ματς με την Γεωργία και το Σαν Μαρίνο έκανε γνωστούς ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης.

Σε αυτούς βρίσκονται και δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι Μάριος Βρουσάι και Δημήτρης Νικολάου, οι οποίοι αγωνίζονται σε Βίλεμ και Έμπολι, αντίστοιχα ως δανεικοί από τους «ερυθρόλευκους».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς στις 06 Ιουνίου την Γεωργία, ενώ στις 10 Ιουνίου θα αναμετρηθεί με το Σαν Μαρίνο στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Αντώνης Νικοπολίδης για τα δύο προσεχή ματς της Εθνικής Ελπίδων:

Σιαμπάνης Μάριος, Στεργιάκης Αντώνιος, Αγγελόπουλος Ιωάννης, Ουές Αμπντουλ Ραχμάν, Λύρατζης Ελευθέριος, Κατράνης Αλέξανδρος, Γιαννούτσος Γεώργιος, Νικολάου Δημήτριος, Δημητρίου Κωνσταντίνος, Λιάγκας Παναγιώτης, Μελιόπουλος Δημήτριος, Λιάβας Γεώργιος, Μιλόγεβιτς Νεμάνια, Οικονομίδης Ιωάννης, Τσιγγάρας Άγγελος, Παυλίδης Ευάγγελος, Βρουσάι Μάριος, Δουβίκας Αναστάσιος, Καμπετσής Ανάργυρος, Λημνιός Δημήτριος, Εμμανουηλίδης Δημήτριος, Βαρκάς Ιωάννης, Ζωγραφάκης Νικόλαος.

Διαβάστε επίσης