Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις στην υπόθεση Φορτούνη

Εξελίξεις στην υπόθεση Φορτούνη
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 10:25

Χθες υπήρξε η πληροφορία πώς η Γουέστ Χαμ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Φορτούνη. Με τους «ερυθρολεύκους» να απορρίπτουν την κρούση των Λονδρέζων. Δεν είναι, όμως, μόνο η αγγλική ομάδα που έχει κάνει πρόταση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» τέσσερις προτάσεις έχουν φτάσει για τον 26χρονο παίκτη. Από τη Ρωσία, την Τουρκία -από την Φενέρμπαχτσε- όπως και τη Γερμανία, από τη Βέρντερ Βρέμης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως αυτό που κοιτάζουν είναι η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη. Αυτό θέλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αυτό θέλει και η πλευρά του παίκτη. Ήδη οι δύο πλευρές, δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» και ο παίκτης, είναι σε ανοικτή... γραμμή για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Κι αυτό που διαπιστώθηκε και στην πρόσφατη επαφή με την πλευρά του Φορτούνη, διαπιστώθηκε πώς είναι η επιθυμία του αρχηγού του Ολυμπιακού για να συνεχιστεί η κοινή πορεία τους

Διαβάστε επίσης

«Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης...»

«Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης...»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Βαλμπουενά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Παραπολιτικά 90.1». Αναφέρθηκε ακόμα στις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του, προαναγγέλλοντας ανακοινώσεις.