Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σκρτελ»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σκρτελ»
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 11:59

Τα σενάρια αναφορικά με τον Ολυμπιακό και παίκτες που μπορεί να αποτελούν τις επόμενες μεταγραφές δεν σταματούν. Μεταξύ αυτών είναι και ο Μάρτιν Σκρτελ. Στην Τουρκία τα δημοσιεύματα είναι πολλά για τον Σλοβάκο αμυντικό και τους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρει η «Fotomac», ο 34χρονος στόπερ δεν θα συνεχίσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης την καριέρα του. Αυτό είναι δεδομένο. Σε ό,τι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στη γειτονική χώρα βάζουν για τα καλά τον Θρύλο στο «παιχνίδι».

Σημειώνοντας πώς πολλές ομάδες ακούγονται, αλλά σε δύο οι Τούρκοι δίνουν παραπάνω πιθανότητες. Στη Μονακό και τον Ολυμπιακό. Έχουν κάνει αναφορά ακόμα και στην Γιουβέντους... Αλλά η ουσία είναι πώς θεωρούν πώς ο Θρύλος είναι μέσα στο... παιχνίδι και πώς οι πιθανότητες για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι λίγες...

Διαβάστε επίσης

«Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης...»

«Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης...»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Βαλμπουενά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Παραπολιτικά 90.1». Αναφέρθηκε ακόμα στις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του, προαναγγέλλοντας ανακοινώσεις.