Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα… τρελάνει κόσμο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα… τρελάνει κόσμο!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 00:05

O Βαγγέλης Μαρινάκης ξεσήκωσε τον κόσμο του Πειραιά, αλλά και του Ολυμπιακού, στην κεντρική του ομιλία ενόψει των δημοτικών εκλογών, στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια. Και αυτό, διότι προανήγγειλε παιχταράδες για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του Θρύλου, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή», τόνισε: «Οι μεταγραφές ήδη ξεκίνησαν με παιχταράδες, περιμένετε ανακοινώσεις από Δευτέρα».

Την Πέμπτη το πρωί (23/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Ο Γάλλος παιχταράς, λοιπόν, φαίνεται ότι θα είναι μόνο η… αρχή! Η αρχή σε μία σειρά δυνατών κινήσεων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να γνωστοποιεί στην ομιλία του στα Καμίνια, ότι θα πραγματοποιήσει κι άλλα μεταγραφικά «χτυπήματα» από Δευτέρα (27/5). Και τους ΓΑΥΡΟΥΣ να ανυπομονούν όχι μόνο για τις μεταγραφές, αλλά γενικότερα για τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Τώρα, ποιοι θα είναι οι παιχταράδες; Λίγη υπομονή…

Διαβάστε επίσης