Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα περπατάμε σε μια πόλη για την οποία θα είμαστε περήφανοι!»

«Θα περπατάμε σε μια πόλη για την οποία θα είμαστε περήφανοι!»
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 12:48

Από το 2014 ο Πειραιάς άλλαξε... σελίδα. Έγινε ξανά ένας «Πειραιάς Νικητής»! Έγινε μια πόλη που η δημοτική αρχή ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο για τις ανάγκες της, για τα προβλήματά της, για να γίνει ακόμα καλύτερη.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στα Καμίνια και τον κόσμο να είναι εκεί, να δηλώνει τη στήριξή του στον ηγέτη του Ολυμπιακού και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον «Πειραιά Νικητή». Αλλά στάθηκε στην πόλη, στις αλλαγές που έχουν γίνει και στην επόμενη ημέρα και το μέλλον του Πειραιά.

Με το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Από τα Καμίνια ξεκινήσαμε το όμορφο ταξίδι για έναν "Πειραιά Νικητή". Μια γειτονιά που αγαπούσε ιδιαίτερα ο πατέρας μου Μιλτιάδης Μαρινάκης και με την οποία είμαι ιδιαίτερα δεμένος κι εγώ. Αυτά τα πέντε χρόνια έγιναν έργα και παρεμβάσεις που άλλαξαν την καθημερινότητα της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον με αυτά που έχουν δρομολογηθεί και με τα κονδύλια ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφαλίσαμε συνολικά για την στήριξη των ασθενέστερων στρωμάτων, της επιχειρηματικότητας και για έργα υποδομής σε δυο με τρία χρόνια από τώρα θα περπατάμε σε μια πόλη για την οποία θα είμαστε περήφανοι!»

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης, ασχολήθηκε με τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας και γύρισε στην πατρίδα του.

«Ξανά για Πεδράο ο Ολυμπιακός»

«Ξανά για Πεδράο ο Ολυμπιακός»

Η «A Bola», σε σημερινό της δημοσίευμα, επαναφέρει την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους».