Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος να είναι πιο έτοιμος από ποτέ στην προετοιμασία

Στόχος να είναι πιο έτοιμος από ποτέ στην προετοιμασία
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 13:55
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η νέα σεζόν είναι μια σεζόν μεγάλων απαιτήσεων και πολλών προκλήσεων για τον Ολυμπιακό. Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά. Όμως, την περίοδο 2018-19 ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από την αρχή, έκανε πολλά βήματα προόδου, έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, ο κόσμος του γούσταρε από ό,τι έβλεπε. Το σημαντικότερο... Η ομάδα έχει «κορμό», έχει μια βάση για τη σεζόν 2019-20.

Το πλάνο και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα περίοδο ξεκίνησε από διαφορετική αφετηρία σε σχέση με την κατάσταση ένα χρόνο πριν. Οι κινήσεις που θα γίνουν αποσκοπούν σε μια ακόμα καλύτερη ομάδα. Η δουλειά που έγινε πέρσι (σ.σ.: τη σεζόν 2018-19) από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του απέδωσε. Έγιναν πολλά βήματα προς τα μπροστά. Και τώρα θα γίνουν τα επόμενα.

Οι μεταγραφές που είναι στα... σκαριά, αποσκοπούν σε μια ακόμα καλύτερη ομάδα. Αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα έρθουν. Παικταράδες όπως ανέφερε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό που μετράει πολύ είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί πολύ γρήγορα και στις 10 Ιουνίου που ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα χρονιά, η ομάδα θα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις προσθήκες της.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κάνει ό,τι χρειάζεται, τις κινήσεις που απαιτούνται και μέσα στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να είναι η ομάδα όπως πρέπει την κατάλληλη στιγμή, όταν θα βρεθούν ξανά προπονητής και παίκτες στο Ρέντη για να πιάσουν δουλειά.

Διαβάστε επίσης

Πάει Κόπα Άφρικα ο Μεριά

Πάει Κόπα Άφρικα ο Μεριά

Ανακοινώθηκε η αποστολή των βασικών παικτών της Τυνησίας για τη διοργάνωση, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να είναι μεταξύ αυτών που επέλεξε ο Αλέν Ζιρές.

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης, ασχολήθηκε με τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας και γύρισε στην πατρίδα του.