Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δυνατός στην πρώτη μεγάλη πρόκληση

Δυνατός στην πρώτη μεγάλη πρόκληση
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 09:19
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα είναι η επόμενη και για τον Ολυμπιακό θα είναι... εβδομάδα μεταγραφών και ανακοινώσεων! Κάτι τέτοιο, άλλωστε, το έχει προαναγγείλει ουσιαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οπότε δεν πρέπει να αμφιβάλει κανένας!

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν; Κάποιες πηγές μιλούν για τέσσερις και κάποιες άλλες για πέντε! Κι αυτές μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας (10 Ιουνίου), καθώς αργότερα θα έχει και συνέχεια η ενασχόληση του Ολυμπιακού με το μεταγραφικό παζάρι!

Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα: Ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος και γεμάτος για τα προκριματικά του Champions League. Η ομάδα θα ενισχυθεί στις θέσεις που έχει ανάγκη και θα παρουσιαστεί δυνατή στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της ερχόμενης σεζόν, ώστε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους ομίλους είτε του Champions League, είτε του Europa League.

Ειδικά για το Champions League ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός θα τον περπατήσει δυνατός και απόλυτα προετοιμασμένος.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπεργκ θέλει Ευρώπη...

Ο Μπεργκ θέλει Ευρώπη...

Ανοικτό πάντα το θέμα του Σουηδού σέντερ φορ. Έχει πρόταση από την Αλ Αχλί στο Κατάρ, αλλά δεν την έχει κάνει αποδεκτή.

«Μετά τον Βαλμπουενά ο Σκρτελ…»

«Μετά τον Βαλμπουενά ο Σκρτελ…»

Επιμένουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό και τον Σλοβάκο αμυντικό, τονίζοντας μάλιστα ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.