Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Λας Πάλμας έβαλε Αραούχο στη συζήτηση

Η Λας Πάλμας έβαλε Αραούχο στη συζήτηση
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 11:23

Η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ασχοληθεί με τον Αργεντινό εξτρέμ που φέτος αγωνίστηκε στον Άρη. Είναι σε επαφές με την Λας Πάλμας για τον 23χρονο ακραίο.

Όπως, όμως, αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» και βάσει πληροφοριών από την Ισπανία, στις κουβέντες ανάμεσα στην ισπανική και την ελληνική ομάδα, ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά έβαλε στο… τραπέζι και την περίπτωση του Κάρλος Αραούχο.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι προς παραχώρηση με την πλευρά της Λας Πάλμας να είναι ανοικτή ακόμα και στην παραχώρησή του, με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Ο Αργεντινός φορ έκανε καλές χρονιές με την ΑΕΚ στην Ελλάδα, αλλά με την Λας Πάλμας δεν έχει καταφέρει να αποδώσει το ίδιο. Και η ισπανική ομάδα θέλει να τον δώσει…

Διαβάστε επίσης

Ξεκαθαρίζει το θέμα Εντουάρντο

Ξεκαθαρίζει το θέμα Εντουάρντο

Μετά το σημερινό τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναμένονται εξελίξεις για τον 24χρονο μέσο.

Η λύση Καρίγιο για την επίθεση

Η λύση Καρίγιο για την επίθεση

Ο Αργεντινός φορ που φέτος αγωνίστηκε στη Λεγκανές, αλλά ανήκει στην Σαουθάμπτον, είναι μια περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στην... ατζέντα τους.