Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένα σημείο σύγκλισης...

Κανένα σημείο σύγκλισης...
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 11:59

Ο Πορτογαλικός Τύπος για μια ακόμα ημέρα ασχολήθηκε με το θέμα του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ αγωνίστηκε φέτος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα συνεχίσει μιας και ήταν δανεικός από την Μπράγκα.

Η ρήτρα στο συμβόλαιό του ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ με τον Ολυμπιακό να στέλνει το μήνυμά του. Δεν σκοπεύει να δώσει αυτό το ποσό. Αντίθετα, θα ήταν ανοικτοί οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν σε συζήτηση για τον «Φαραώ», με μια προσφορά της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Εάν έβρισκαν πρόσφορο έδαφος από την πλευρά της Μπράγκα, θα κατέθεταν την πρότασή τους. Όμως η πορτογαλική ομάδα δεν αλλάζει στάση, δεν δέχεται να πέσει κάτω από τα 4.000.000€ για τον 26χρονο Αιγύπτιο φορ και όλα δείχνουν πώς η νέα σεζόν θα τον βρει στην ομάδα του πορτογαλικού Βορρά.

Διαβάστε επίσης

Ξεκαθαρίζει το θέμα Εντουάρντο

Ξεκαθαρίζει το θέμα Εντουάρντο

Μετά το σημερινό τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναμένονται εξελίξεις για τον 24χρονο μέσο.

Η λύση Καρίγιο για την επίθεση

Η λύση Καρίγιο για την επίθεση

Ο Αργεντινός φορ που φέτος αγωνίστηκε στη Λεγκανές, αλλά ανήκει στην Σαουθάμπτον, είναι μια περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στην... ατζέντα τους.