Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ευρωπαίοι διεθνείς ενσωματώνονται στην Πολωνία

Οι Ευρωπαίοι διεθνείς ενσωματώνονται στην Πολωνία
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 16:11

Στις 10 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν το πρώτο διάστημα, περίπου δύο εβδομάδες, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Στη συνέχεια, θα μεταβούν στην Πολωνία (24/6), στην περιφέρεια του Γκντανσκ και πιο συγκεκριμένα στο Γκνιέβινο, όπου θα μείνουν ως τις 6 Ιουλίου πριν μεταβούν στην Αυστρία για τα πιο δυνατά φιλικά εκτός συνόρων.

Οι Αφρικανοί διεθνείς του Θρύλου θα απέχουν, καθώς στις 21 Ιουνίου αρχίζει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Αίγυπτο, το οποίο θα διαρκέσει ως τις 19 Ιουλίου. Οι Ευρωπαίοι διεθνείς των «ερυθρόλευκων» έχουν υποχρεώσεις στις αρχές Ιουνίου είτε στα προκριματικά του EURO 2020, είτε στα Final-4 του Nations League.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι Έλληνες διεθνείς, ο Ζοζέ Σα και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία όταν ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό τους στάδιο της προετοιμασίας. Δηλαδή από τις 24 Ιουνίου και μετά.

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις, την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που ενδιαφέρονταν για τον 24χρονο μέσο, «πάγωσε» την περίπτωσή του.