Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην εθνική Γουινέας ο Καμαρά!

Στην εθνική Γουινέας ο Καμαρά!
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 18:32

Ένα από τα όνειρα του Μαντί Καμαρά γίνεται πραγματικότητα. Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού κατάφερε μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Θρύλου να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Γουινέας ενόψει Κόπα Άφρικα.

Ο 22χρονος βοήθησε την εθνική ομάδα της χώρας του να βρίσκεται στην τελική φάση της διοργάνωσης και έτσι δεν θα γινόταν να μην βρίσκεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή του, Πολ Πουτ.

Μία κλήση που χαροποιεί τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βλέπουν έναν ακόμη παίκτη να κάνει μέσω του Θρύλου ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και ανησυχία τυχόν τραυματισμού, αλλά και για το γεγονός ότι θα λείψει από το πρώτο και βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Να σημειωθεί, ότι το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί από τις 21 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, με την Γουινέα να βρίσκεται στον β’ όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Μπουρουντί, Μαδαγασκάρη και Νιγηρία.

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις, την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που ενδιαφέρονταν για τον 24χρονο μέσο, «πάγωσε» την περίπτωσή του.