Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπογράφει τη Δευτέρα (27/05) στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

«Υπογράφει τη Δευτέρα (27/05) στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 21:38

Επιβεβαιώνει και το πάντα έγκυρο France Football τη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό!

Ο Γάλλος παικταράς αναμένεται το βράδυ της Κυριακής (26/05) στη χώρα μας για να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στους Πειραιώτες, με το γαλλικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι τη Δευτέρα (27/05) θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μονοετούς διάρκειας.

Κάτι το οποίο, φυσικά, έχει κάνει γνωστό εμμέσως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και επιβεβαιώνεται και από τους Γάλλους.

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή τοπ κλάσης, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος να «πυροδοτήσει», λοιπόν, την πρώτη μεταγραφική του «βόμβα» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη, με στόχο να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η ομάδα και να πετύχει τη νέα σεζόν όλους τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης

Εμπειρία και… νιάτα, ο τέλειος συνδυασμός!

Εμπειρία και… νιάτα, ο τέλειος συνδυασμός!

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει τη νέα σεζόν να συνδυάσει ακόμη περισσότερο στο ρόστερ του παίκτες με παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις, με νεαρούς ποδοσφαιριστές με κίνητρο και φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουν στο τοπ επίπεδο.

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ο Ολυμπιακός με την επικείμενη μεταγραφή του Βαλμπουενά, με τις δυνατές κινήσεις που θα γίνουν προσεχώς, όπως έχει προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνδυασμό και με τους Φορτούνη, Ποντένσε, Γκιλιέρμε (και όχι μόνο), «χτίζει» μία ομάδα τοπ επιπέδου με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Στην εθνική Γουινέας ο Καμαρά!

Στην εθνική Γουινέας ο Καμαρά!

Ο μέσος του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στην Αίγυπτο.