Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπειρία και… νιάτα, ο τέλειος συνδυασμός!

Εμπειρία και… νιάτα, ο τέλειος συνδυασμός!
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 22:36

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει με το… καλημέρα της μεταγραφικής περιόδου ενόψει της νέας σεζόν ότι σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους.

Ο Θρύλος έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή (26/05) στη χώρα μας για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται από τη Δευτέρα (27/05) να υπάρξουν πολλές ανακοινώσεις παικτών που θα πιάσουν Λιμάνι.

Ο Γάλλος παικταράς έχει την εμπειρία και την ποιότητα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των «ερυθρόλευκων», κάτι το οποίο δεν χωράει αμφισβήτησης.

Όπως επίσης, ότι ο Ολυμπιακός που «χτίζεται» ενόψει της νέας σεζόν θα συνδυάζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία με τη… φιλοδοξία στους παίκτες του ρόστερ του.

Ο Θρύλος, αν και ακόμη βρισκόμαστε πολύ νωρίς και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές με εμπειρία, Βαλμπουενά (αναμένεται η ανακοίνωσή του), Λάζαρος, Αβραάμ, Τοροσίδης, Φορτούνης, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν και πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουν στο τοπ επίπεδο, όπως οι Καμαρά, Σισέ, Σα, Ποντένσε...

Ο Ολυμπιακός δείχνει στις μεταγραφικές του κινήσεις ότι προχωράει τόσο για παίκτες με εμπειρία (Βαλμπουενά, Σκρτελ, Μπεργκ…) όσο και για νεαρούς με όνειρα και φιλοδοξίες (Εντουάρντο, Σεμέδο, Μπρούνο, Ματέο Γκαρσία) συνδυασμός που αποτελεί το ιδανικό για το νέο ρόστερ του Θρύλου.

Φυσικά, επαναλαμβάνουμε ότι ακόμη το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι οι Πειραιώτες θέλουν να συνδυάσουν ακόμη περισσότερο τη νέα χρονιά την εμπειρία με τα νιάτα για να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ο Ολυμπιακός με την επικείμενη μεταγραφή του Βαλμπουενά, με τις δυνατές κινήσεις που θα γίνουν προσεχώς, όπως έχει προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνδυασμό και με τους Φορτούνη, Ποντένσε, Γκιλιέρμε (και όχι μόνο), «χτίζει» μία ομάδα τοπ επιπέδου με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.