Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος νικητής» (vid)

«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος νικητής» (vid)
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 13:59

«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος νικητής και τα παιδιά του Πειραιά οι πρωταθλητές» δήλωσε, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 20ό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος διεκδικεί για δεύτερη φορά την επανεκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στο μεγαλύτερο λιμάνι της πόλης.

Όπως είπε, «ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε όλο τον Πειραιά περήφανο όπως αρμόζει στους Πειραιώτες».

Καλώντας για μια ακόμα φορά τον πειραϊκό λαό να πάει να ψηφίσει, να συμμετάσχει ενεργά στην εκλογική διαδικασία και να αποφασίσει για την επόμενη ημέρα της πόλης. Με τον «Πειραιά Νικητή» που έδωσε νέα πνοή στο Δήμο και θα συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα της πόλης.

Στις προηγούμενες εκλογές ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αναδειχθεί πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος και είναι σίγουρο πώς αυτό θα επαναληφθεί. Διότι όλα όσα είχε υποσχεθεί το 2014, σε μεγάλο βαθμό πραγματοποιήθηκαν. Η ανάπτυξη για την πόλη δεν σταματά και η δέσμευση για την επόμενη τετραετία είναι πώς ο Πειραιάς θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Αναλυτικά, η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος νικητής και τα παιδιά του Πειραιά οι πρωταθλητές. Ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε τον Πειραιά υπερήφανο, όπως αρμόζει στους Πειραιώτες».

Διαβάστε επίσης