Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Μπενφίκα έχει ανταγωνισμό για Κούτρη»

«Η Μπενφίκα έχει ανταγωνισμό για Κούτρη»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 22:59

Ο Λεονάρντο Κούτρης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπενφίκα όπως τονίζεται τις τελευταίες ημέρες από τα πορτογαλικά Μέσα ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του αμυντικού των Πειραιωτών.

Πάντως, δεν είναι η μόνη ομάδα που κοιτάζει τον Κούτρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Record η Μαρσέιγ έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ελληνοβραζιλιάνο ακραίο αμυντικό, με τους Πορτογάλους να τονίζουν ότι οι Μασσαλοί αποτελούν τον μεγάλο αντίπαλο των «αετών».

Να σημειωθεί, ότι το όνομα του Κούτρη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και στα αγγλικά ρεπορτάζ, με την Γουέστ Χαμ να φέρεται να τον έχει βάλει στο… μάτι, ενώ οι Πειραιώτες έχουν αρνηθεί μέσα στην προηγούμενη σεζόν πρόταση της Τζένοα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Το άφησε… ανοικτό ο Σκρτελ

Το άφησε… ανοικτό ο Σκρτελ

Ο Σλοβάκος αμυντικός της Φενέρ ρωτήθηκε για το αν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, τονίζοντας ότι θα φανεί τις επόμενες ημέρες που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Σας ευχαριστώ…» (pic)

«Σας ευχαριστώ…» (pic)

To μήνυμα του Ματιέ Βαλμπουενά λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού…