Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξετάσεις από νωρίς και υπογραφές...

Εξετάσεις από νωρίς και υπογραφές...
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 - 04:16
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η πτήση της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη αφίχθη στις 02:53 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σε αυτήν ήταν μέσα ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος ταξίδεψε από την γειτονική χώρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Εμφανίστηκε στις 03:19 στην αίθουσα αφίξεων και λίγο λεπτά, γύρω στις 03:25 έφυγε από το αεροδρόμιο για να πάει στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστεί. Μαζί του ήταν και ο δικηγόρος του. Το πρόγραμμα της Δευτέρας ξεκινά από νωρίς.

Ο Γάλλος θα πάει το πρωί για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Έτσι έχει το πλάνο για την 27η Μαΐου και τον 34χρονο παικταρά. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να γίνει και με τη… βούλα, παίκτης του Θρύλου.

Βάσει πλάνου, την Τρίτη θα αναχωρήσει από την Ελλάδα για να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και θα επιστρέψει στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για τη σεζόν 2019-20, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης