Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και σκόρερ και δημιουργός ο Μασούρας

Και σκόρερ και δημιουργός ο Μασούρας
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 - 13:33

Ένα γκολ και μια ασίστ από τον Γιώργο Μασούρα στο φιλικό που έδωσε η Ελλάδα στην Ολλανδία, στο Άπελντοορν, με αντίπαλο την Global Football Academy. Η Εθνική προετοιμάζεται για τα ματς των προκριματικών του EURO 2020 με την Ιταλία (8/6) και την Αρμενία (11/6), αμφότερα στο ΟΑΚΑ.

Αυτό το διάστημα είναι στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία και επικράτησε 2-0 στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Global Football Academy. Με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στο 31ο λεπτό αξιοποίησε την ασίστ του Σιώπη και με σουτ άνοιξε τοι σκορ, ενώ στο 87ο λεπτό έκανε τη σέντρα που κατέληξε στον Κουλούρη, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαβάστε επίσης

Υποδοχή στον Βαλμπουενά (pic)

Υποδοχή στον Βαλμπουενά (pic)

Το κάλεσμα του Porto Leone στον κόσμο του Θρύλου να βρεθεί το απόγευμα στην Πλατεία Αλεξάνδρας και να καλωσορίσει τον Γάλλο στον Ολυμπιακό.

Η διάθεση του Ματιέ δείχνει πολλά!

Η διάθεση του Ματιέ δείχνει πολλά!

Ο Γάλλος από την πρώτη στιγμή που «πάτησε» το πόδι του στην Ελλάδα έδειξε ορεξάτος. Θέλει να πετύχει πολλά με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι το «κλειδί» για να τα πραγματοποιήσει.