Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε κίνηση για Φερέιρα

Έκανε κίνηση για Φερέιρα
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 09:15

Η περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα κερδίζει... πόντους τα τελευταία 24ωρα και οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν κάνει την κίνησή τους για τον Αργεντινό επιθετικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», η πλευρά του Θρύλου έκανε την προσφορά της στον 28χρονο επιθετικό που ανήκει στην Μπενφίκα και αγωνίστηκε δανεικός στην Εσπανιόλ, αλλά δεν θα μείνει στην ισπανική ομάδα.

Έναν παίκτη που εκτιμά ο Πέδρο Μαρτίνς και θεωρεί πώς ταιριάζει ιδανικά στα πλάνα του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν και πάλι στη διεκδίκησή του. Ο Φερέιρα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει από τότε. Δεν είναι μόνο η Εσπανιόλ που δεν θα κάνει χρήση της οψιόν του παίκτη για να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Στην Πορτογαλία αυτό που λέγεται είναι πώς πλέον και η Μπενφίκα έχει «ρίξει» τις απαιτήσεις της για τον 28χρονο επιθετικό.

Εάν ο Φερέιρα απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό, εάν δηλαδή είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Θρύλο, τότε θα αναζητήσουν οι άνθρωποι του Θρύλου τη «χρυσή» τομή με την Μπενφίκα για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Καλά νέα για Ματέο Γκαρσία

Καλά νέα για Ματέο Γκαρσία

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Λας Πάλμας αναμένεται να έχουν αίσια έκβαση και ο Αργεντινός θα κλείσει στον Θρύλο.