Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «παλεύει» για τον Σκρτελ

Το «παλεύει» για τον Σκρτελ
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 09:35

Η υπόθεση με τον Μάρτιν Σκρτελ είναι αρκετά δύσκολη. Ο Σλοβάκος αμυντικός ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά πάντα στο «παιχνίδι» παραμένει η Φενέρμπαχτσε. Κι αυτό είναι που έχει σημασία είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να «τελειώσουν» αυτή τη μεταγραφή, να αποκτήσουν τον έμπειρο στόπερ.

Τις τελευταίες ημέρες αυτή η ιστορία έχει περάσει από πολλά... κύματα. Αρχικά ο Σκρτελ βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να επέστρεψε δυνατά και να απέκτησε εκ νέου προβάδισμα, κάνοντας πρόταση στον Σλοβάκο για νέο συμβόλαιο, για 1+1 χρόνια. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν πίσω. Συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να αποκτήσουν τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μάρτιν Σκρτελ και αυτό που περιμένουν στον Πειραιά είναι την απάντησή του. Εκτιμώντας πώς με την νέα προσφορά που κατέθεσαν στην πλευρά του έμπειρου στόπερ, η υπόθεση αυτή θα έχει αίσιο φινάλε.

Διαβάστε επίσης

Καλά νέα για Ματέο Γκαρσία

Καλά νέα για Ματέο Γκαρσία

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Λας Πάλμας αναμένεται να έχουν αίσια έκβαση και ο Αργεντινός θα κλείσει στον Θρύλο.

Το πρώτο 24ωρο του Ματιέ στην Αθήνα (vid)

Το πρώτο 24ωρο του Ματιέ στην Αθήνα (vid)

Το βίντεο των «ερυθρολεύκων» με όσα έζησε ο Βαλμπουενά από τα ξημερώματα της Δευτέρας που έφτασε στη xώρα μας ως την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Θρύλο.

Έκανε κίνηση για Φερέιρα

Έκανε κίνηση για Φερέιρα

Ο Ολυμπιακός έκανε την προσφορά του στην πλευρά του Αργεντινού επιθετικού και περιμένει την απάντησή του.