Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα δεδομένα με Λοντίγκιν

Νέα δεδομένα με Λοντίγκιν
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 10:57

Τίποτα δεν αποκλείεται σχετικά με τον Γιούρι Λοντίγκιν και το μέλλον του. Ο Ρώσος γκολκίπερ ίσως να παραμείνει στον Ολυμπιακό τελικά, ενώ είχε φανεί πώς δεν θα συνέβαινε αυτό.

Νέα δεδομένα σχετικά με τον 28χρονο τερματοφύλακα. Διότι αυτό που ακούγεται είναι πώς ο Λοντίγκιν κάνει δεύτερες σκέψεις και αυτό τον οδηγεί να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

Είναι χαρακτηριστικό πώς εάν έχει αυτή την εξέλιξη η υπόθεση του δεύτερου τερματοφύλακα, θα είναι ιδανική για τον Ολυμπιακό. Διότι ήδη ο 28χρονος ξέρει την ομάδα, με τον Ζοζέ Σα και το τιμ των τερματοφυλάκων έχει άριστη σχέση.

Και θα ήταν ό,τι καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους» να προχωρήσουν με αυτή τη λύση, διότι θα μπορέσουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά, τα ίδια πρόσωπα, με στόχο να γίνουν ακόμα καλύτεροι όλοι τους.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο 24ωρο του Ματιέ στην Αθήνα (vid)

Το πρώτο 24ωρο του Ματιέ στην Αθήνα (vid)

Το βίντεο των «ερυθρολεύκων» με όσα έζησε ο Βαλμπουενά από τα ξημερώματα της Δευτέρας που έφτασε στη xώρα μας ως την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Θρύλο.

Καλά νέα για Ματέο Γκαρσία

Καλά νέα για Ματέο Γκαρσία

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Λας Πάλμας αναμένεται να έχουν αίσια έκβαση και ο Αργεντινός θα κλείσει στον Θρύλο.