Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από τη φάση των «16» ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο

Από τη φάση των «16» ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 20:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σημαντικές αλλαγές αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ σε συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τρίτη 28/5 και αναμένεται να επικυρωθούν από την ομοσπονδία. Σύμφωνα με το σχέδιο διεξαγωγής του Κυπέλλου, το οποίο εγκρίθηκε, καταργούνται οι όμιλοι, οι ομάδες της Λίγκας θα μπαίνουν από τη φάση των «32» και μετά, με εξαίρεση τις ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, που κατέλαβαν τις θέσεις 1-5, οι οποίες θα παίρνουν μέρος από τη φάση των «16». Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, προκειμένου να διευκολυνθούν σχετικά με τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη. Σημειώστε, ότι σύμφωνα με τον σχεδιασμό η φάση των «16» θα γίνεται μήνα Ιανουάριο.

Σε αντίθεση με την εισήγηση του Φούσεκ που ήθελε διπλό τελικό, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εισηγείται και θα επικυρωθεί από την ΕΠΟ, ο τελικός να είναι μονός. Προϋπόθεση θα αποτελεί να γίνεται σε γήπεδο που δεν έδρα κάποιας από τις φιναλίστ.

Παράλληλα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εισηγείται και αλλαγή στον Πειθαρχικό Κώδικα. Αυτή είναι να καταργηθεί η αφαίρεση των τριών βαθμών για επεισόδια και να παραμείνει μόνο ο μηδενισμός. Όμως, αυτό θα πρέπει να περάσει από τη FIFA που πέρσι δεν το δέχθηκε.

Διαβάστε επίσης

Το όνειρο κάθε επιθετικού!

Το όνειρο κάθε επιθετικού!

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Βαλμπουενά δημιουργεί μία τριάδα «φωτιά» πίσω από τον φορ, μαζί με τους Φορτούνη και Ποντένσε, οι οποίοι έδειξαν και πέρυσι την ικανότητά τους τόσο στο σκοράρισμα όσο ακόμη περισσότερο στη δημιουργία...

Φιλικό με Χάποελ Μπερ Σεβά…

Φιλικό με Χάποελ Μπερ Σεβά…

Όπως αναφέρει η «sports.walla.co.il», η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς το Σάββατο 29/6, σε φιλικό στην Πολωνία…