Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με καλύπτει ο Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Με καλύπτει ο Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 22:44

Απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, κάτι το οποίο τόνισε και ο ίδιος σε κείμενό του που φιλοξενήθηκε στο Coachesvoice.com.

Πρόκειται για ιστοσελίδα που φιλοξενεί κείμενα προπονητών, ένα από τα οποία ήταν και του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τεράστιες φιλοδοξίες, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις μπροστά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι διαφορετική, διότι είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ένα club με τρομερές φιλοδοξίες και αυτό με καλύπτει και μου ταιριάζει. Όμως υπάρχουν ακόμα προκλήσεις μπροστά μας.

Σχεδόν 20 παίκτες έφυγαν πέρυσι και έπρεπε να φτιάξουμε μία καινούρια και νεανική ομάδα. Οι άνθρωποι γρήγορα κατάλαβαν το τι θέλαμε να πετύχουμε. Νιώθω καλά εδώ. Ήξερα πάντα ότι θα δούλευα στο εξωτερικό και αυτή ήταν μία πολύ σημαντική εξέλιξη για μένα. Ένα σημαντικό προπονητικό βήμα.

Δεν ξεχνάω πως άρχισα από χαμηλά. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να φτιάξω την φήμη και το όνομά μου από τα κάτω προς τα πάνω στην ποδοσφαιρική πυραμίδα. Όμως έτσι νιώθω πως εισέπραξα πιο μεγάλη ικανοποίηση. Είχα δίκιο για αυτό. Θα έκανα τα ίδια εάν ήξερα ότι ξέρω τώρα; Δεδομένα. Νιώθω ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες».

Διαβάστε επίσης

Το όνειρο κάθε επιθετικού!

Το όνειρο κάθε επιθετικού!

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Βαλμπουενά δημιουργεί μία τριάδα «φωτιά» πίσω από τον φορ, μαζί με τους Φορτούνη και Ποντένσε, οι οποίοι έδειξαν και πέρυσι την ικανότητά τους τόσο στο σκοράρισμα όσο ακόμη περισσότερο στη δημιουργία...