Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... 8ο θαύμα του κόσμου στο Βοτανικό!

Το... 8ο θαύμα του κόσμου στο Βοτανικό!
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 09:41

Έχουμε ακούσει όλοι για τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μοιάζει βέβαιο ότι θα «γεννηθούν» μερικά ακόμα και θα τα γράψει η ιστορία. Το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιούλη θα είναι ένα διάστημα γεμάτο θαύματα.

Ήδη από χτες το βράδυ (και παραμένει μέχρι σήμερα... τσιμεντωμένο πρώτο θέμα για να το εμπεδώσουν όλοι) άρχισαν τα αποκλειστικά θαύματα. Ξάφνου αποκαλύφθηκε συμφωνία Γιαννακόπουλου - Κυβέρνησης για τον Βοτανικό. Δεν αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, ξαφνικά χτύπησε την... πόρτα το αποκλειστικό μετά τις εκλογές. Πανέτοιμο λοιπόν είναι το πλάνο για τον Βοτανικό που δελεάζει κάθε φίλο του Παναθηναϊκού. Τα πάντα όλα έχει.

Μόνο που (άκου τώρα σύμπτωση) για να υλοποιηθεί θα χρειαστεί να παραμείνει Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τις 7 Ιουλίου, που είναι οι εκλογές, δεν γίνεται να προχωρήσει το πλάνο. Αλλά εσύ φίλε Παναθηναϊκέ, αν θες να γίνει αυτό το θαύμα για την ομάδα σου, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, να μείνει Κυβέρνηση και από την επόμενη μέρα ν' αρχίσουν τα... μαγικά!

Θα πίστευε κανείς ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά μετεκλογικά τρικ του ΣΥΡΙΖΑ και των φίλων του εν όψει εκλογών ώστε να... βουτήξει σε μια μεγάλη «δεξαμενή» ψηφοφόρων που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό. Εμείς όμως δεν το πιστεύουμε αυτό. Δεν έχουμε τέτοιο πονηρό μυαλό. Αγνή δημοσιογραφία είναι...

Διαβάστε επίσης

Ο Σεμέδο προτιμά Ολυμπιακό

Ο Σεμέδο προτιμά Ολυμπιακό

Παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία και Γαλλία, ο 25χρονος αμυντικός θέλει να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».